Despre noi

Restaurant Conti

Inca de la aparitie, calitatea produselor si serviciile oferite au fost principala noastra preocupare. Diversitatea si calitatea deosebita a meniului sunt o carte de vizita recunoscuta in randul clientilor nostri. Va intampinam cu profesionalismul demonstrat si cu ocazia organizarii de evenimente speciale , private sau de firma

Aniversari

Club Conti, cu o capacitate de maxim 35 persoane este locatia ideala pentru petreceri private. Atmosfera intima, jocurile de lumini, instalatia de sonorizare completeaza meniul deosebit si constituie ingredientele unei petreceri de neuitat.

Intalniri

Aici se pot prezentari de produse, toate in regim de exclusivitate. Se pot organiza de asemenea si mese elegante, intalniri de afaceri, fara exclusivitate in privinta salonului dar cu rezervare prealabila.

Nunti

Salonul restaurant are o capacitate de 70 locuri si ofera, intr-o atmosfera rafinata si intima, preparate culinare deosebite. Aici se pot organiza petreceri, nunti, botezuri, majorate, revederi ,prezentari de produse, toate in regim de exclusivitate.